A menyasszonyi ruha kiválasztása az egyik legfontosabb feladat esküvőre készülve. Amilyen központi kérdés, annyira nehéz is!!! A menyasszonyoknak nincs könnyű dolga a tökéletes viselet megtalálásában, hiszen a választék óriási. Olyan cikksorozatot készítettem, amellyel valós segítséget szeretnék Nektek nyújtani! A Magyarországon elérhető ruhamárkákból szemezgettem, amelyeket akár a Körúton sorakozó üzletekben is megtalálhattok. A következő bejegyzésekben a hat alapvető esküvői ruha típussal ismerkedhettek meg koncentrálva arra, hogy kinek mi áll jól. Természetesen a gyönyörű ruhák sem maradhatnak el!


Pronovias 2014

Még mielőtt mélyebben beleásnánk magunkat a témába pár praktikus tanács, amit érdemes megfogadnotok:

Az esküvői költségvetés összeállítását mindenkinek javaslom. Természetesen a helyszínen, a menüsoron, díszítésen és ezer más dolgon kívül az egyik legfontosabb eleme A RUHA. Kérek minden arát, ennek az árán ne spóroljatok!!! Bár lehet olcsón is viszonylag szépet szerezni, de valóban a nagy napon egy „szép, szép, de semmi extra” dresszben szeretnétek végigvonulni a násznép előtt?

Kivel menjetek a próbákra? Ha rám hallgattok, olyan számotokra kedves személyt vigyetek, akivel elég közel álltok egymáshoz, hogy teljesen őszintén elmondja a véleményét. Legyen jó ízlése, szépérzéke, hogy igazi segítség lehessen a választásnál. Tehát barátnő, testvér, anyuka, esetleg stylist ismerős, (vagy akár én is szívesen besegítek) stb. is szóba kerülhet. Viszont maximum két hölgyet bőven elég vinni a felesleges konfliktusok elkerülése végett.

Érdemes kinézni pár szalont az interneten vagy ismerőseitek tapasztalatait, ajánlásait meghallgatni. A legtöbb helyen időpont egyeztetés alapján fogadnak a ruhapróbákra, ezzel sok időt megspórolhattok, illetve egymás után több szalon kínálatát is felmérhetitek személyesen.

Biztos van egy kezdeti elképzelésetek, milyen típusú öltözetben látnátok szívesen magatokat (vagy akár konkrét). A próbák alkalmával hamar kiderülhet az is, hogy egyáltalán nem előnyös a fazon. Ne ragaszkodjatok hozzá, olyat érdemes választani, ami a legszebben kiadja az alakot, legelőnyösebben áll, legjobban passzol a bőr színéhez.

La Sposa 2013

Azt tanácsolom ha érzitek, hogy egy tündérmesében teremtetek, miután felvettétek azt a „bizonyosat”, csinosnak, boldognak, felszabadultnak érzitek magatokat. Továbbá azt, hogy ezt kerestem, ne gondolkodjatok, foglalózzátok le vagy vegyétek meg. Miért is?

Mert az összes utána felpróbált ruhakölteményt ahhoz az egyhez fogjátok mérni és rengeteg időt, energiát spórolhattok meg! Ha a ruha rátok várt, akkor le kell csapni rá! Én is ezt tettem pár évvel ezelőtt, és nagyon jól döntöttem, mert a mosolyt miután felvettem „ŐT” nem lehetett letörölni az arcomról egész nap, nem is beszélve a rengeteg bókról…

Nem lehet elég korán kezdeni… Szerintem érdemes lehet az esküvőt megelőző, akár fél évvel hamarabb lefoglalni a ruhát. Olyankor könnyebb kedvezményt kialkudni, másrészt pedig az új kollekció érkezése után a legtöbb helyen még módosíthatjátok a foglalást (ha mégsem "Ő" az igazi).

A praktikus tanácsok figyelembevétele után akkor jöjjön az a hat alaptípus…

kommentek:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divatdiktator.blog.hu/api/trackback/id/tr815461750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

cimkék:

 archivum stilustippek

Divatdiktátor

Ez számomra több, mint egy divatblog. A gyerekkori álmom megvalósulásának kezdete. Stílus és divat, ahogy én látom.

süti beállítások módosítása