Van egy óra, amit egyszerűen nem tudok kiverni a fejemből. Két éve láttam meg egy Lufthansa gép termékkatalógusában, a monacoi design-nal készített csodát japán gyöngyökkel ékesítve. Az óra maga a tökéletesség volt, strasszokkal díszítve, rózsaszín gyöngyökkel kirakva. Pénteken ismét találkoztam ezekkel a szépségekkel, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni.

A Misaki filozófiájában a szépséget és tökéletességet megtestesítő gyöngyöket a kreatív és innovatív design-nal kombinálja.  A cég japán tenyésztett gyöngyöket használ monacoi formatervezéssel kombinálva, így az utolsó divat szerinti illetve az időtlen darabok között lehet válogatni.


A természetes gyöngyök előfordulása ritka, növekedési idejük hat év, áruk pedig nem feltétlenül az elérhető kategória. Erre találtak megoldást a japán kutatók, akik kifejlesztették a gyöngy mesterséges előállításának módszerét. Valójában természetes gyöngyökről van szó, hiszen az ember csak a folyamat legelején avatkozik be, onnantól kezdve a természet intézi a dolgát. A Misaki gyöngyöket a japán partok sekély vizeinél fellelhető Akoya osztrigában, illetve az édesvízi folyókban és tavakban található Marga-retafera Unió osztrigáiban és duplahéjú puhatestűiben tenyésztik, szebbnél-szebb színárnyalatokban.

Egy kvarcszemet helyeznek a kagyló belsejébe, melyből az idegen test elleni védekezés miatt gyöngyházréteg keletkezik két év alatt. A Misaki ezt a folyamatot fejlesztette tovább a tökéletes és különlegesen magas fényű gyöngyök létrehozásához (X-treme Lustre Pearl).

 

A portfólióban gyönyörű ékszerek és órák találhatóak. Az 1987-ben alapított cég először különböző légitársaságok járatain értékesítette termékeit, majd a vámmentes (duty free) üzletekben, a reptereken. Az áttörés 2003-ban jött, amikor végre elérhetővé tették a termékeket szélesebb körben.

Számomra a Misaki üzenete nagyon fontos. Friss, dinamikus és szexi stílusú tervezésű ékszerekben hozzák el viszonylag elérhető árban a gyöngy varázsát.

Úgy gondolom, hogy a Misaki gyöngyök időtlenné tesznek egy elegáns viseletet bármilyen rendezvényen vagy a vagányabb darabok még jobban ránk terelik a figyelmet egy hétköznapi összeállításnál is. Ezek az ékszerek újra divatba jöttek és nem lehet velük hibázni, bátran ajánlom mindenkinek, aki egy kis különlegességre vágyik a mindennapokban.

Itthon a Glamour Boutique, a Lukács Ékszer és a reptéri ékszerüzlet forgalmazzák.

www.misaki.com






kommentek:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divatdiktator.blog.hu/api/trackback/id/tr545205986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

cimkék:

 archivum stilustippek

Divatdiktátor

Ez számomra több, mint egy divatblog. A gyerekkori álmom megvalósulásának kezdete. Stílus és divat, ahogy én látom.

süti beállítások módosítása