Nektek mi volt a kedvenc játékotok általános iskolában? Nekem az „Öltöztetős”. Annyit játszottam vele, hogy a lapok szépen lassan olyanok lettek, mint a saláta, de ez engem különösen nem zavart, mert gyorsan utángyártottam őket.

A játék alapja egy kartonlapból, szemből kivágott csinos modell. A modellre papírból előre megrajzolt ruhákat színeztem és vágtam ki. A kis ruhadarabokon apró fülek voltak, melyeket hátrahajtva többé-kevésbé a modellen maradtak  a rucik.

A H&M-nél szerencsére sok kreatív ember dolgozhat. A „Dressroom”  (Öltöző) az én régi jó játékom jóval komolyabb továbbfejlesztése. Te választhatod ki a modellt, a hajának a stílusát, a hátteret. A bal oldalon szelektálhatod a ruhadarabokat kategóriánként, a kiegészítőket és a cipőket pedig kedvedre variálhatod. Az általad összeállított szett listázva jelenik meg a darabok árával együtt forintban.

A következő linken találjátok ezt a jó kis programot: http://www.hm.com/hu/dressingroom/LADIES

(Magyarra sajnos nem fordították le, de sebaj, teljesen egyértelmű és könnyű használni).

Az elmúlt pár órában egész jól lekötött az új „játékom”..

Ti is szeretitek a H&M virtuális öltözőjét?

kommentek:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://divatdiktator.blog.hu/api/trackback/id/tr145022520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mandarinn 2013.03.06. 21:33:58

Én is imádtam az öltöztetős papírbabákat kislány koromban. Nagyon izgalmas ez a virtuális öltöztető! Egyre érdekesebb cikkeid jelennek meg,és akit ez vonz, az itt meg is találja! Köszi.

cimkék:

Divatdiktátor

Ez számomra több, mint egy divatblog. A gyerekkori álmom megvalósulásának kezdete. Stílus és divat, ahogy én látom.

süti beállítások módosítása