Számos példát láttunk az elmúlt években arra, hogy igazán lenyűgöző stílussal megáldott nőket keltsenek életre a filmvásznon. Akárhogy is nézzük, a feladat nem könnyű. Találkoztunk már kiemelkedő és feledhető alkotásokkal is.

Olyan hírességek, akiket folyamatosan fotóznak és filmeznek élénken élnek az emberek emlékezetében. Innentől kezdve leginkább a sztorin és persze a színésznő tehetségén múlik, mi a végeredmény.

Kíváncsi vagyok, hogy az alábbi kettő melyik kategóriába fog végül tartozni.

Diana – Caught in Flight – Naomi Watts

A „Diana” című filmben Naomi Watts a tragikusan elhunyt Diana hercegnő utolsó két évét fogja életre kelteni. A film középpontjában többek között a pakisztáni szívsebésszel, Dr. Hasnat Khan-nal szövődött szerelem és a „Dodi” történet áll.

Sokat sejtet a Manhattan magazinban adott nyilatkozata a színésznőnek: „Ez volt eddigi karrierem legnehezebb szerepe, hiszen hatalmas volt a nyomás. Mindenki azt hiszi, milyen jól ismeri őt.”

Az idén 45. életévét betöltő angol színésznő 1982-ben édesanyjával Ausztráliába költözött és Nicole Kidman-nel tanult színészetet Sydney-ben.

Kíváncsian várjuk a végeredményt, a bemutató idén várható.

Grace of Monaco – Nicole Kidman

Nicole Kidman fogja játszani a „Grace of Monaco” főszerepét, melyben a legendás hollywood-i filmsztárt, Grace Kelly-t kelti életre.

Ha arra számítanánk, hogy az ötvenes években az álomgyárban töltött időt fogjuk megfilmesítve látni, akkor csalódást kell, hogy okozzak.

A film fél évet dolgoz fel abban az időszakban, amikor 1962-ben a hercegség összetűzésbe kerül Franciországgal az adótörvényei miatt. Grace Kelly diplomáciai tevékenysége lesz a film egyik fókuszpontjában, ami a két ország közötti viszony rendeződését elősegítette.

A bemutatóra 2014-ben lehet számítani.

Találtam egy kis összeállítást az emlékezetes filmszerepeiről:

Az utóbbi években reneszánszát éli a divat és stílus nagyasszonyai történeteinek a megfilmesítése. Néhányat alább találtok:

Egy hét Marilynnel - Michelle Williams (My week with Marylin Monroe, 2011)

 

Coco Chanel- Audrey Tautou (2009)



Coco Chanel és Igor Stravinsky - Egy titkos szerelem története - Anna Mouglalis (2009)

Piaf - Marion Cotillard (2007)


 Szerintetek melyik színésznő emlékeztet legjobban az általa alakított legendára?

 

kommentek:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divatdiktator.blog.hu/api/trackback/id/tr485015729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

cimkék:

 archivum extrak

Divatdiktátor

Ez számomra több, mint egy divatblog. A gyerekkori álmom megvalósulásának kezdete. Stílus és divat, ahogy én látom.

süti beállítások módosítása