Színkalauz tavaszra és nyárra_1.png

A minták világában könnyen el lehet tévedni... De nem idén tavasszal és nyáron! Bár az üzletek polcain a választék már-már zavarba ejtően nagy, de ezzel az ajánlással könnyen megtalálhatjátok a szezon legdivatosabb darabjait! Kezdjük is az elején!

Virágos

A kis virágocskáktól a hatalmas szirmúakig minden menő idén. A kicsi, sűrű minták és a nagyobb, kidolgozottabb formájúak is egyaránt jó választások! Szerintem hibázni nem tudtok, legyen szó akár maxi ruháról, akár rövidebb egyberuháról. Ha nem szeretnétek teljesen virágba borulni, akkor egy nadrág egyszínű blúzzal, vagy egy feltűnőbb felső egy visszafogott alsóval is tökéletes választás!

Ruha: Mango (9.995 Ft)

Ruha: Mango (15.995 Ft)

Nadrág: Zara (9.795 Ft)

Ruha: Mango (23.995 Ft)

Trópusi mintás

Ha nyár, akkor nyaralás! És ki ne szeretne egy trópusi szigeten a pálmafák alatt a fehér homokban kókuszlevet kortyolgatni, miközben hallgatja a hullámok lágy morajlását? Ha ez mégsem jönne össze, még mindig nem kell elkeserednetek! Az irodába is lehet forró hangulatot csempészni! A pálmafák, az egzotikus virágok, vidám, harsány színek mind hozzártartoznak ezekhez a kötelező ruhadarabokhoz!

Ruha: Zara (17.995 Ft)

Ruha: Mango (15.995 Ft)

Ruha: Bershka (6.995 Ft)

Ruha: Mango (31.995 Ft)

Ruha: Bershka (8.995 Ft)

Pöttyös

Jó ideig eltűnt a ruhatárunkból, de ezeket a cukiságokat érdemes elrakni a szekrény mélyére, majd újra előszedni, ha visszajön a divatba. A pettyes ráadásul fehérben, és a fekete-fehér kombóban örök divat, 3-4 év múlva szerintem újra fel lehet venni :-)

Ruha: Bershka (9.995 Ft)

Blúz: Bershka (4.595 Ft)

Tyúkláb minta

Néha be-be köszön a tyúkláb, én imádom, akár szoknyán, akár blúzon van...

Pulóver: Mango (6.995 Ft)

Csíkos

Bár kevés esélyt adtam neki, hogy hosszú évek után még ebben az évben is menő lehet, de úgy tűnik tartja magát. Szóval csíkos (főleg tengerész színekben) forever. Persze a klasszikus fekete-fehér párosítással sem tévedhettek.

Ruha: Mango (9.995 Ft)

Póló: Bershka (2.755 Ft)

Nadrág: Zara (9.995 Ft)

Remélem sikerült számotokra utat mutatni a minták labirintusában. 

Ha tetszett a cikk, nyomjatok egy lájk-ot! Előre is köszönöm!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, amik időközben változhattak.

Forrás:

www.bershka.com

shop.mango.com

www.reserved.com

www.zara.com

www.stradivarius.com

 

 

kommentek:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divatdiktator.blog.hu/api/trackback/id/tr96044245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

cimkék:

 archivum stilustippek

Divatdiktátor

Ez számomra több, mint egy divatblog. A gyerekkori álmom megvalósulásának kezdete. Stílus és divat, ahogy én látom.

süti beállítások módosítása