Végre itt az igazi tavasz a héten!

Legfőbb ideje elfelejtenünk a sötét tónusú téli, kora tavaszi darabokat a ruhatárunkból, és végre pezsgő, élénk színeket vagy akár pasztell árnyalatokat magunkra ölteni!

Ha egyszínű ruhákat szeretnétek választani az üzletek kínálatából, akkor az alábbi színekkel biztosan jó döntést hoztok!

Kék

A türkiztől és a jégkéktől kezdve a király- és matrózkékig bármely tónus tökéletes választás! Ráadásul az idén is nagyon menők a maxiruhák! Ezekben a színekben pedig még jobban rátok terelik a figyelmet!

Ruha: Mango (23.995 Ft)

Blézer: Reserved (n.a.)

Ruha: Mango (11.995 Ft)

Blézer: Bershka (8.995 Ft)

Fagyiszínek

A halvány rózsaszín, a pasztell sárga, jégkék, vízzöld, és puncs. Ezekkel az árnyalatokkal nehéz lenne hibázni az idei nyáron. A hamvas barackot csak a kreol bőrtípusú csajoknak ajánlom, mert alapvetően sápasztja a viselőjét! A Stradivarius és a Reserved szuper kiegészítőket is ajánl, melyekkel akár egy egyszerű farmer és póló együttest is könnyedén feldobhatsz... Mivel tavaly is nagy divat volt mindegyik árnyalat, lehet, hogy elég akár a szekrényedben keresgélned!

Maxiruha: Bershka (9.995 Ft)

Leggings: Bershka (6.995 Ft)

Pulóver: Zara (9.795 Ft)

Blézer: Reserved (n.a.)

Maxiruha: Zara (17.995 Ft)

Táska: Stradivarius (6.995 Ft)

Cipő: Reserved (n.a.)

 

Sárga

Ha már a nyárnál és a napsütésnél tartunk, akkor meg kell említenem a szezon egyik kedvencét, a sárga színt. A melegebb árnyalatokat a barnább bőrű hölgyeknek javaslom, a világosabb bőrűeknek pedig a hidegebb sárgát érdemes előnyben részesíteni! Aki túl merésznek találja ezt a tónust, annak sem kell lemondania a trendi megjelenésről, akár egy táskával vagy ékszerrel bele is csempészheti az outfit-jébe!

 

Ruha: Mango (13.995 Ft)

Pulóver: Stradivarius (4.995 Ft)

Nadrág: Zara (9.995 Ft)

Táska: Stradivarius (4.995 Ft)

Vörös

Aki igazán feltűnő, vad színben szeretne ragyogni, annak sem kell elkeserednie. A vöröst idén is beválogathatjuk a ruhatárunkba, a Mango-nál nagyon dögös egyberuhákat szerezhetsz be!

 

Ruha: Mango (9.995 Ft)

Ruha: Mango (5.995 Ft)

Hajrá csajok! Frissítsétek fel a ruhatáratokat!

Az árak tájékoztató jellegűek, amik időközben változhattak.

Forrás:

www.bershka.com

shop.mango.com

www.reserved.com

www.zara.com

www.stradivarius.com

 

 

kommentek:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divatdiktator.blog.hu/api/trackback/id/tr516044147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

cimkék:

 archivum stilustippek

Divatdiktátor

Ez számomra több, mint egy divatblog. A gyerekkori álmom megvalósulásának kezdete. Stílus és divat, ahogy én látom.

süti beállítások módosítása