Egy kisbaba érkezése a családba, egy újdonsült anyuka életében rengeteg változást hoz. Az esti kimaradások eltűnnek, a hatalmas shoppingolások ritkulnak, az új körülményeknek köszönhetően teljesen másféle életritmus kezdődik. A kisfiamtól nagyobb boldogságot nem tudok elképzelni, mert általa vált teljessé az életem. A kis talpacskák, boldog sikongatások, első mosolyok, gőgicsélések nem foghatók semmihez. Ezzel együtt természetesen a korábbi munkahelyi légkörből kiszakadunk, amely más öltözködési szokásokat és tempót (hogyan készülj el 5 perc alatt a régebbi 30 perc helyett???) követel meg.

Az első hónapokban őszi-téli kisbabákat nem szerencsés sok ember közé, akár nagy bevásárló központokba vinni, időm nagy részében inkább otthon voltunk. Kivéve a délutáni órákban, amikor szinte kötelezően megyünk sétálni a környéken. Ezeket a barangolásokat imádom, nemcsak a friss levegő miatt, hanem azért is, mert nagyon jól ki lehet kapcsolódni, nagyokat traccs-partizni, a hasonló cipőben járó barátnőimmel.

A nagy hidegben, többórás gyaloglások alkalmával érdemes rétegesen öltözni, mert hamar meg/fel lehet fázni (tapasztaltam sajnos). Bye-bye kedvenc 10 centis sarkú csizmám és business táskám!!!! Helyettük sokkal kényelmesebb, de ugyanakkor nagyon menő öltözet kerül előtérbe. Kezdjük a legalapvetőbb elemekkel!

Nagyon ajánlom a hosszú szárú csizmákat, főleg a lovagló verziót, hiszen kényelmesek, melegek, feltűnőek. Aki nem akar teljesen lemondani a magas sarkúról, annak az 5-7 cm-es sarokmagasságot, telibb talpú lábbeliket tanácsolom választani.

Hozzájuk kétféle táskát javaslok, az egyik a hihetetlenül praktikus oldaltáska, amiben az irataink, pénztárca, fél liter ásványvíz, valamint a legszükségesebbek elférnek. A másik verzió a klasszikus nagyméretű táska, amit a babakocsi fogójára kényelmesen fel lehet akasztani és jóval több dolgot „elnyel” mint gondolnánk. Kedvcsinálóként csokorba szedtem az aktuális kedvenceimet:

Csizma: 22.990 Ft (Claudio Dessi, Cipőexpressz)

Táska: 8.099 Ft (Prestige, Táska Pláza)

Claudio Dessi csizma: 25.990 Ft (Cipőexpressz)

Táska: 6.995 Ft (Bershka)

Csizma: 26.900 Ft (5th Avenue, Deichmann)

Táska: 2.995 Ft (Stradivarius)

Csizma: 22.990 Ft (Claudio Dessi, Cipőexpressz)

Táska: 5.995 Ft (Mango)

Lovagló csizma: 44.900 Ft (Cipő Plaza: Prestige)

Táska: 8.400 Ft (Prestige, Táska Pláza)

Csizma: 23.990 Ft (Prestige, Cipőexpressz)

Táska: 9.799 Ft (Herisson,  Táska Pláza)

Az árak a 2014.02.07-én feltüntetett internetes árakra vonatkoznak.

Forrás:

www.cipoexpress.hu (a termékek árai a netes árra vonatkoznak)

www.taskaplaza.hu

www.cipoplaza.hu

http://shop.mango.com

www.bershka.com

www.stradivarius.com

www.deichmann.com

Következő alkalommal a réteges öltözködéshez szükséges ruhadarabokra térek ki!

 

kommentek:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divatdiktator.blog.hu/api/trackback/id/tr635806053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

cimkék:

 archivum stilustippek

Divatdiktátor

Ez számomra több, mint egy divatblog. A gyerekkori álmom megvalósulásának kezdete. Stílus és divat, ahogy én látom.

süti beállítások módosítása