A harmadik esküvői ruha alaptípus véleményem szerint a legmerészebb választás. Két okból is! Egyrészt szinte tökéletes alakot kíván, másrészt megfelelő önbizalmú arát. Akinek bármilyen kétsége van, hogy valóban jól mutat-e rajta, illetve jól fogja-e benne érezni magát jobb, ha másik fazont választ! Mert ezt a típust csak teljes magabiztonsággal, a sorok között végigvonulni képes menyasszonyoknak ajánlom!

A testhez álló ruha finoman követi a vonalaidat a nyaktól egészen az aljáig. A fazona egyenes vonalú, a testre rásimulva mindent megmutat az ara alakjából, elrejteni semmit nem lehet.

Pronovias 2014

A vékony testalkatú csajoknak ajánlom, ráadásul ebben a típusban a magas hölgyek még sudárabbnak tűnnek, a középmagas és alacsony menyasszonyok alakját pedig tökéletesen nyújtja az egyenes szabás (a földig omló ruhákra érvényes, a térdig érőkre már kevésbé).

Ha vastagabb anyagú ruhát választunk, akkor némi takarást nyerhetnek azok a domborulatok, amelyeket nem szeretnénk kihangsúlyozni, mivel jobban egyben tart, nem ad ki mindent. Viszont a légiesebb, könnyebb anyagok mindent megmutatnak, ott nincs több titok…

Amikor elindultam ruhapróba körutamra először a testhez simuló fazont céloztam meg. Sajnos nekem nem állt jól, mivel a homokóra alkatot még jobban kihangsúlyozza, és nem feltétlenül az előnyös oldalát…

Véleményem szerint érdemes bevállalni a nagyon csinos menyasszonyoknak ezt a fazont, mert nem kell takargatni azt, ha valaki nagyon arányos testalkatú! Ha jól érzed magad benne, egy másodpercig nem érdemes tovább gondolkodni!

Mikor mutatnád meg, ha nem az esküvőd napján a tökéletes alakodat, amikor minden szem rátok szegeződik és minden rólad szól?!

Pronovias 2013

Pronovias 2013

Pronovias 2013

Pronovias 2013

Pronovias 2014

La Sposa 2013

La Sposa 2013

La Sposa 2013

Cosmobella 2014

Forrás:

www.pronovias.com

www.weddinginspirasi.com

www.jaeheebridal.com

www.cosmobella.com

kommentek:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divatdiktator.blog.hu/api/trackback/id/tr25482077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

cimkék:

 archivum stilustippek

Divatdiktátor

Ez számomra több, mint egy divatblog. A gyerekkori álmom megvalósulásának kezdete. Stílus és divat, ahogy én látom.

süti beállítások módosítása