Az újjászületés évszaka szerencsére már nincs annyira messze. Lassan elérkezünk oda, hogy kedvenc márkáink kitakarítják a télről hátramaradt (többnyire mérethiányos) modelleket és helyüket átveszi az üde, színpompás tavaszi (nyári) kollekció. Erre azért maradt néhány hetünk, hiszen még csak mutatóban van kint pár, az új szezont megvillantó ruci.

Múlt héten a brüsszeli reptéren találtam rá A TRENDBIBLIÁ-ra. A Vogue Paris Collections az idei év tavaszi és nyári kollekcióit foglalja össze divattervezőkre lebontva. Az örömömet, hogy megtaláltam ezt a kincset szerintem jól szemlélteti, hogy sikerült majdnem SZÉP kártyával fizetnem a kasszánál ;-)

Aki tavaly szeptemberben Londonban, Párizsban, New York-ban és Milánóban bemutatott összeállításokat elfelejtette volna, most a fotelből egy forrócsoki vagy tea mellől végignézegetheti a következő bejegyzéseimben, hogy mi lesz menő idén tavasszal.

Forrás: www.vogue.fr

kommentek:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divatdiktator.blog.hu/api/trackback/id/tr125049721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

cimkék:

 archivum divathetek

Divatdiktátor

Ez számomra több, mint egy divatblog. A gyerekkori álmom megvalósulásának kezdete. Stílus és divat, ahogy én látom.

süti beállítások módosítása