Idén télen a kiegészítők szinte kiemelkednek a ruha összeállításokból, és nincs ez másként sál- és kendődivat tekintetében sem! Négy különböző stílust szeretnék bemutatni nektek, hogy a januári és februári mínuszok közepette is felszerelkezhessetek egy-két pihe-puha, jó meleg nyakbavalóval!

A szőrme és műszőrme sálak az idei tél slágerei, hangsúlyosak, akár egyszínűek vagy színátmenetesek legyenek. Az elöl átlapoltak illetve hátravetettek már tavaly is közkedveltek voltak, de idén jött be igazán ez a fazon. Jellemző még az extrém díszítés és társítás, mint a virág és szőrme, kockás minta, illetve "cirmos", amelyek romantikát és bohókás hangulatot csempészhetnek a fagyos estékbe.

szorme_1.jpg

szorme_2.jpg

szorme_3.jpg

A kötött sálak hatalmas méretűek, nagyon dominánsak. Jellemzőek a vad színek, illetve feltűnő árnyalatokkal való párosítás az öltözék többi részén. A nyakon extrém nagy volumenben körbetekert sálak is divatba jönnek, ezen kívül a hosszú, bokáig érő stílus is nagyon vagány. Személyes kedvencem a sál és sapka kombinációja, azaz olyan sálak, amelyek több funkcióval rendelkeznek, és akár sapkának is felhúzhatjuk őket a fejünkre. Imádom az ilyen praktikus darabokat!

kotott1.jpg

kotott_3.jpg

Az extrémitás terén nincs határ, főleg ha a medúza-szerű óriás nyakbavalóra gondolok. Remélem ilyen nem fog velem szembejönni az utcán!!!

kotott_2.png

Az ruhához tervezett kendők egy része nem igazán hangsúlyos, inkább könnyed, légies kiegészítője az öltözetnek. Az első összeállítás tipikus '70-es évek a maga fura színeivel és mintáival. Nem túl fiatalosak, szóval szerintem hagyjuk az ehhez hasonló darabokat a boltok polcain! A vékony, oldalt tűzött sálak viszont divatosak idén. Az elegáns kendők között keleti stílusú és skótok ihlette darabok is megjelennek, amelyek viszont már figyelemre méltó kiegészítői az öltözetnek. Elegáns és feltűnő, hajrá csajok!

 tervezett_1.jpg

tervezett_2.png

tervezett_3.png

tervezett4.png

A "Burberry style"-t külön kiemelném. Az elegáns vonalon az eltérő, elöl hosszan leengedett (esetleg övvel megfogatott) kendők dobják fel az egyszínű vagy mintás kabátokat. Az igazi nagyágyú pedig nem más, mint a takaró sálak, amik már-már poncsók is lehetnek.

b1.jpg

b2.jpg

b3.jpg

b4.jpg

Egyszerű vonalvezetés, letisztult minták és színek, dögös kiegészítői a menő utcai viseletnek. És mi a plusz ezekben a darabokban? Ha szeretnéd, akkor a neved kezdőbetűi rákerülhetnek, akárcsak Rosie Huntington-Whiteley, Cara Delevingne és Olivia Palermo kedvenceire.

 b5.png

Ha tetszett a bejegyzés, nyomjatok egy lájkot! Köszi!

Képek forrása:

www.fashionisers.com

www.wardrobelooks.com

www.thetrendspotter.net

www.globalsources.com

www.shelookbook.com

 

kommentek:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divatdiktator.blog.hu/api/trackback/id/tr687039025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

cimkék:

 archivum divathetek

Divatdiktátor

Ez számomra több, mint egy divatblog. A gyerekkori álmom megvalósulásának kezdete. Stílus és divat, ahogy én látom.

süti beállítások módosítása