Az igazi divatrajongók nem elégednek meg a fast fashion boltok kínálatának feltérképezésével. A haute couture ruhákból indul ki ugyanis minden, amit az üzletek polcain találunk. Márpedig a divatházak idén őszre és télre fergeteges show-val készültek a párizsi divathéten. A 9 zseniális tervező kollekcióját végignézve kétséged sem férhet hozzá, hogy a szexi dögtől kezdve a partygirl-ön keresztül, a bájos kislányig minden szettet megtalálsz a személyiségedhez illően. Már alig várom, hogy láthassam, milyen elemeket emeltek át a kedvenc brit, olasz és spanyol márkáim ebből a zseniális egyvelegből!

Dominának vagy királylánynak öltöznél idén ősszel 1.jpg

 Alexandre Vauthier

Mit is mondhatnék Vauthier idei kollekciójáról? Pazar. Igazándiból mindegyik darabját elfogadnám! Imádom a fekete, a fehér és a citromsárga együttesét! Persze a bevállalósabbak a szóló citrom kompozíciót sem hagynák ki… Az ezüst nagyon elegáns viselet, akár a kosztümről, akár a party-szerkóról legyen szó. Kiemelném még a pöttyös mintát, ami a nyár után még mindig tartja magát, a bőrrucival elég vad lett!!! A csípővonalnál futó gyöngyöv bármilyen egyszerű vonalvezetésű kosztümöt vagy egyberuhát feldob, remélem a buyer-ek nem feledkeznek meg rólunk, földi halandókról sem, amikor a fast fashion márkák őszi kiegészítőit állítják össze!!!

 

Giorgio Armani- Privé

Az idei ősz és tél divatszíneire biztos vagyok benne, hogy az Armani Privé meghatározó befolyást fog gyakorolni. A fekete az abszolút uralkodó szín idén, a fehér és vörös színek pedig puhítják, ugyanakkor vadíják is az örök klasszikust! A drámai hatás garantált… Az üzleti viselet terén az elöl vasalt, hosszú-, illetve rövidnadrágos verziók a menők, a szoknyáknál pedig az elöl átlapolt továbbra is hódít!

 

Zuhair Murad

Hogy ne csak fekete-fehér-vörös színösszeállításból álljon az ősz és a tél, Zuhair Murad emlékeztet minket a megunhatatlan türkiz, kiráykék és ezüst árnyalatokra is! A fekete-fehér kombóval pedig hibázni nem lehet, főleg, ha mindkét szín ugyanolyan hangsúlyos az összeállításban.

Valentino

A tervező kollekciója egyértelmű bizonyíték, hogy minden út Rómába vezet! Miért is? A gladiátor szandálok, a bőr övvel megkötött tunikák, a hosszú olasz mintás ruhák, a modellek hajviselete… A fehér alapon fekete virágminták eleganciát sugallnak, letisztultság érzetét keltik. A vörös, az arany és a vadászzöld pedig igazán szenvedélyes árnyalatokkal gazdagítják a klasszikusokat.

Chanel

Lagerfeld ismét igazán egyedit alkotott a kosztümjeivel. A magasan feljövő nyak, gyönyörűen kidolgozott anyagok, visszafogott színek, tökéletes elegancia jellemzi az idei ősz-tél összeállítást. A mintákból és az anyagokból egyértelműen kitűnik, hogy szívesen nyúl vissza a divatház kezdeti modelljeihez (természetesen modern formát öltve).

Christian Dior

A Dior ház ruhái egyszerű vonalvezetésűek, semmi giccs, semmi cicoma. A halványrózsaszín és mohazöld színek igazi különlegességek, a vastag deréknál futó öv tökéletes kiegészítője a térd alá érő, „A” vonalú szoknyáknak. A nagy galléros, oldalt zárt illetve kétsoros gombolású kabátokkal a színes nadrágok és bokacsizmák teremtik meg a kontrasztot.

Ellie Saab

A kollekciót teljes mértékben a fekete, ezüst, vörös és földszínek uralják, melyeket Ellie Saab a színátmenetekkel bolondít meg. Ami nagy öröm számomra, hogy egyértelműen maradnak a szőrmék a divatban, és a virágmintás cuccaim sem landolnak a szekrény mélyén.

Jean Paul Gaultier

Amennyire Ellie Saab-nál a finom elegancia és a királylányos ruhák kerülnek előtérbe, Jean Paul Gaultier éppen annyira ragadja meg a „sötét oldalt”. Amikor a jó kislányból domina válik a fekete vad bőrruhákban és szőrmékben, szexi bokáig és térdig érő csizmákban. Polgárpukkasztásként ráadásul az Eurovíziós Dalfesztivál nyertese, Conchita Wurst ölthette magára a kollekció menyasszonyi ruháját…

Versace

Donatella Versace fiatalos, vonzó és tökéletesen szabott ruhákat vonultatott fel, hibátlan az összes összeállítás. A derékvonalnál oldalt vagy elöl futó dupla öv a kedvencem. Ha valaki esetleg unná a feketét, akkor még mindig ott vannak a sötétkék, lila, fehér és hússzín árnyalatok a tarsolyban.

Nektek melyik divatház kollekciója a kedvencetek?

Forrás: www.vogue.co.uk

 

kommentek:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divatdiktator.blog.hu/api/trackback/id/tr336621801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

cimkék:

 archivum divathetek

Divatdiktátor

Ez számomra több, mint egy divatblog. A gyerekkori álmom megvalósulásának kezdete. Stílus és divat, ahogy én látom.

süti beállítások módosítása