Az átmeneti időszakban a legizgalmasabb az időjárásnak megfelelő ruhadarabokat megtalálni! Főleg akkor, ha órákig lent vagyunk babakocsival…

Vegyünk példát a divatikon Katalin hercegnéről, aki jelenleg talán a leghíresebb és közkedveltebb anyuka! Két hónappal ezelőtt lencsevégre kapták, ahogy a kisfiát laza, sportos és menő stílusban a Kensington Parkban sétáltatta. Természetesen Magyarországon teljesen más időjárási viszonyok uralkodnak, viszont idehaza is könnyedén lehetünk menő anyukák! Mindjárt megtudjátok hogyan!

Forrás: https://www.facebook.com/The.British.Monarchy.Heir

Mindenképpen réteges öltözködést javasolok csajok, mert egy-két óra után megérezni a hűvös délutáni körutakat. Az előző bejegyzésemben a kellemesen meleg lovagló-, illetve a teljesen lapos vagy a csinos, közepesen magas sarkú csizmákból szemezgettem, illetve az oldaltáska és a nagy kézitáska előnyeit boncolgattam.

Most térjünk rá a többi ruhadarabra is! A tél vége felé közeledve nagy szerencsénkre még mindig jó pár menő kabát és dzseki elérhető a piacon. A nagyon fázósaknak mindenképpen a csípő alá érő verziót ajánlom, én is ezeket részesítem előnyben. A bevállalósabb csajoknak pedig egy menő vastag dzsekit, akár irha vagy polár béléssel. Az idény legvagányabb darabjai közé tartoznak a szövet-bőr (műbőr) kombinációk.

A pulóverek és kardigánok közül nagy kedvenceim a kötöttek, puhák és melegek. Nadrágok tekintetében az abszolút befutó a testhez álló skinny jeans és leggings, imádom az összhatást a lapos sarkú, hosszú szárú csizmákkal! Végül, de nem utolsó sorban, ne feledkezzünk el a kiegészítőkről sem! A hideg árnyalatú rózsaszín sapka, sál, kesztyű kombó nagyon jól mutat a sötét színű kabátokkal, a leopárd mintás sál pedig egy kis bohókás hangulatot csempészhet be a tavasz közeledtével! A vidám sárga övről nem is beszélve!!!

Használjuk ki még ezeket a heteket, mert utána búcsút mondhatunk a téli cuccoknak néhány hónapra!

 

Kabát: 11.995 Ft (Mango)

Kabát: n.a. (Reserved)

Dzseki: 9.995 Ft (Mango)

Kabát: 19.995 Ft (Stradivarius)

Kardigán: 12.995 Ft (Beshka)

Blúz: n.a, Nadrág: n.a. (Reserved)

Pulóver: 3.995 Ft (Mango)

Farmer: 27,78 EUR (asos.com)

Farmer: 16,67 EUR (asos.com)

Jegging: 19,95 EUR (Tally Weijl, online shop)

Nadrág: n.a. (Reserved)

Nadrág: n.a. (Reserved)

Öv: n.a. (Reserved)

Sál: 3.995 Ft (Mango)

Sál: 2.995 Ft (Bershka)

Sapka:2.595 Ft (Mango)

Kesztyű: 2.595 Ft (Mango)

Forrás:

http://shop.mango.com

www.bershka.com

www.stradivarius.com

www.asos.com

http://www.reserved.com/pl/en/#/collection/woman

Az árak a 2014.02.12-én feltüntetett internetes árakra vonatkoznak.

 

kommentek:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divatdiktator.blog.hu/api/trackback/id/tr355813123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

cimkék:

 archivum stilustippek

Divatdiktátor

Ez számomra több, mint egy divatblog. A gyerekkori álmom megvalósulásának kezdete. Stílus és divat, ahogy én látom.

süti beállítások módosítása