A karácsonyra való készülődés nagyon izgalmas dolog számomra. A lelkünket ráhangoljuk az ünnepre a családdal együtt töltött idővel, a fa felöltöztetésével, a lakás feldíszítésével, a finomságok elkészítésével, egyre inkább az a kellemes, bizsergető érzés kerít hatalmába.

De ne feledkezzünk el az apró kedvességekről, kis ajándékokról sem! Nálunk én intézem az ajándékok beszerzését, már hetekkel előtte gyűjtögetem az ötleteket és még ezüst vasárnapig meg is vásárolom őket.

Viszont vannak, akik szeretik kicsit későbbre hagyni, vagy csak kevesebb idejük jutott rá, esetleg ötlet híján halasztgatták. Szeretnék néhány jó kis ötletet adni saját készítésű meglepetésekre, melyeket az anyósom talált ki és kivitelezett ;-)

Jó készülődést kívánok az ünnepekre!

DSC_3471.jpg

DSC_3474.jpg

DSC_3457.JPG

DSC_3468.jpg

Clipboard02.jpg

Dekorációt készítette: Ferenczné Dorkó Margit

Fotó: Soós István

kommentek:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divatdiktator.blog.hu/api/trackback/id/tr915682894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

cimkék:

 archivum extrak

Divatdiktátor

Ez számomra több, mint egy divatblog. A gyerekkori álmom megvalósulásának kezdete. Stílus és divat, ahogy én látom.

süti beállítások módosítása