Milyen trendekre számíthatunk menyasszonyi ruha fronton 2014-ben? Örömmel jelentem, a nagy divattervezőktől a felhozatal első osztályú! Szerintem minden típusú ara megtalálhatja a kedvére való irányvonalat, ami gondolatébresztőként sokat segíthet a nálunk is elérhető álomruhák kiválasztásában.

Marchesa a modern és nőcis, a romantikus és klasszikus stílus kedvelőit is megcélozta a 2014-es tavaszi kollekcióban. Ahogy idén, a csipke kihagyhatatlan lesz jövőre is, ehhez talán Katalin hercegné esküvői ruhája is hozzájárult az elegáns csipke felsőrésszel anno. Bár a tüllnek annyira nem vagyok nagy rajongója, de Marchesa az utolsó bemutatott modellen annyira sikkes derékrészt varázsolt, hogy a ruha viselője olyan lehet, akár egy modern királylány.



Oscar de la Renta kollekciója egyszerűen hibátlan. A sellő típusú ruhák mesések, letisztultak. Az elegancia és a kellem sugárzik róluk és a viselőjét pedig egyszerűen kiemeli a tömegből. Amelyik menyasszony nem szereti a sok csillogó követ, tüllös-habos ruhákat, hanem a nőies vonalúak a nagy kedvencei, érdemes ezeket a modelleket használni kiindulópontnak. A csipke és a selyemszatén anyagok alkalmazásával ezek a ruhák minden szempárt magukra vonzanak. Remélem sok hasonló típusú ruha lesz elérhető itthon is a szalonokban.



A Reem Acra kollekció teljesen más vonalat képvisel, mint az eddig bemutatott ruhák. Két öltözék ragadta meg a figyelmemet. Az elöl rövidebb, hátul pedig földig érő tüllszoknyás viseletet vagányabb, bevállalós csajoknak ajánlanám. A másik típusú ruhát egyértelműen „A nagy Gatsby” c. film ihlette, a ’20-as évek stílusa köszön vissza mind a szabásvonalon, mind pedig a fátylon.

Végül, de nem utolsó sorban térjünk rá Vera Wang, kínai származású divattervező kollekciójára. A nagy kontrasztos színek alkalmazása egyre nagyobb divat, jelen esetben a fekete kelt gótikus összhatást. A vagány arák bevállalhatnak egyszínű, akár vörös, lila, stb ruhákat, a romantikus vonalat képviselők halványabb rózsaszín vagy kék árnyalatokat is. A ruhát egy színes öv v. selyemszalag is nagyon feldobhatja, azok a megoldások igazán sikkesek. Vera Wang valahol a két irányvonal között álmodta meg a kreációit, amit alább csodálhattok meg…



Remélem sikerült meghozni a kedveteket az esküvő témához! A következő bejegyzéseimben a hazai piacon fellelhető szépségeket vesszük számba típusonként, hogy könnyebben eligazodhassatok az esküvői szezonban…

Forrás: www.harpersbazaar.com

kommentek:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divatdiktator.blog.hu/api/trackback/id/tr725340166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

cimkék:

 archivum stilustippek

Divatdiktátor

Ez számomra több, mint egy divatblog. A gyerekkori álmom megvalósulásának kezdete. Stílus és divat, ahogy én látom.

süti beállítások módosítása