A tavasz első szettjei már megérkeztek a ruhaüzletekbe, a leárazott darabok mellett már egy pár üde színfoltot is láthatunk.

Mielőtt nekikezdünk feltérképezni a fast-fashion (tömegruházat) piacot, érdemes átnézni, hogy milyen trendek fogják uralni az újjászületés évszakát. A következő hetekben egy kis ízelítőt szolgáltatok nektek a legmenőbb designer-ek tavaszi/nyári kollekcióiból.

Miután megláttam a libanoni származású Elie Saab ready-to-wear (készruha) modelljeit, nem tudom kiverni őket a fejemből. Az én képzeletbeli listámat vele kezdjük. A kobaltkék, a púderrózsaszín,  a vörös, a fehér árnyalatai, illetve a geometrikus formák uralják a kollekciót. Minden ruha maga a műalkotás, és a kétféle rózsaszínű cipőkre is felhívnám a figyelmet…



A 2013 tavaszi/nyári kollekció a Paris Fashion Week-en az alábbi linken tekinthető meg (www.fashiontv.com):

www.lofficielmode.com

www.eliesaab.com


kommentek:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divatdiktator.blog.hu/api/trackback/id/tr145014264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

cimkék:

 archivum kollekciok

Divatdiktátor

Ez számomra több, mint egy divatblog. A gyerekkori álmom megvalósulásának kezdete. Stílus és divat, ahogy én látom.

süti beállítások módosítása