A kampányfotókat látva remélem mindenki kedvet kapott a kollekcióhoz is! Az egész összeállítást a barokk témája lengi körül. A régi világ stílusának és eleganciájának ünnepét és a hagyományokat hirdeti, amelyek olyan naggyá tették az olasz divatot.

Remélem mindenki készen áll az utazásra! Öveket becsatolni... irány a Dolce&Gabbana világa!

A ruhakollekciót négy fő témára osztották: Mediterraneo, Barocco, Sicilia és Sera.

A mediterrán stílusú ruháknál a tenger, a napsütés járja át a lelket, kifejezetten tetszenek az arany hímzések, mint díszítőelemek.


A kollekció barokk vonulatánál már a fotókról is túlárad a mozgalmasság és az erős kontrasztok. A túldíszítettség, a különböző minták sokasága és a gazdag formai világ minden ruhakompozíción átjön. Valóban, kicsit soknak tűnik elsőre, de a zöld csipkefelső, rubin szoknya, virágos csizma párosítás akkor is a szívemhez nőtt.

A Szicília elnevezésű része a kollekciónak szerintem jól hordható, követhető, másolható.. Mindegyiket elfogadnám a ruhatáramban, ha nincs hely, akkor csinálok!!! Szeretném felhívni mindenki figyelmét a nyakba akasztós kistáskára és az újraértelmezett térdzoknira. Az utóbbival még nem teljesen tudtam megbarátkozni..

Végül, de nem utolsó sorban térjünk rá az este hangulatára, az estélyik teljes mértékben a tervezők kedvenc színeire, a feketére és az aranyra építenek (tartsák meg jó szokásukat), a hableány ruhák mesések és egyben igencsak dögösek...

kommentek:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://divatdiktator.blog.hu/api/trackback/id/tr785000459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mandarinn 2013.01.19. 18:48:10

Nagyon igényes oldal, érdekes összeállítás, tetszik!

cimkék:

 archivum kollekciok

Divatdiktátor

Ez számomra több, mint egy divatblog. A gyerekkori álmom megvalósulásának kezdete. Stílus és divat, ahogy én látom.

süti beállítások módosítása