A legjobban öltözöttek összeállítás elkészült a legmenőbb divatmagazinoknál is a tavalyi évre vonatkozólag. Az angol Vogue top 18-as és Harper’s Bazaar top 30-as listáját végignézve többször is találkozhatunk ugyanazokkal a nevekkel. Az alábbiakban azokat a hölgyeket gyűjtöttem össze, akik mindkét divatlapnál kiérdemelték ezt a megtisztelő címet.

Szeretném felhívni a figyelmeteket egy modellre, akit a Vogue és a HB ugyanabban a ruhában szerepeltet, Cara Delevingne. Ő az abszolút nyertese az előző évnek!

Indulhat is a nosztalgia, íme a lista! Jó szórakozást kívánok hozzá!

Kate Moss

A 2012. év teljes siker volt a modell számára! Szerepelt a Vogue júniusi címlapján, milliók csodálhatták meg arany ruhájában az olimpiai játékok záró ceremóniáján, ráadásul újra az arany mellett tette le a voksát, ezúttal egy Mark Jacobs kreációban!

Emma Stone

Az amerikai színésznő a legújabb Pókember film premierjén igazán bedobta magát a virágos Elie Saab ruhájában!

Kate Middleton

Ha a cambridge-i hercegnének a 2011-es év „a ruháról” szólt, akkor a tavalyi egy igazán ütős  gardróbról, tele brit tervezők, mint Jonathan Saunders, Erdem, Emilia Wickstead, Roksanda Ilinic és persze Alexander McQueen által megálmodott csodákkal!

Marion Cotillard

A színésznő neve a párizsi stílus szinonimája lett 2012-ben! A "Rust and Bone" című francia nyelvű misztikus filmjéért Golden Globe díjra jelölték.

Victoria Beckham

A Spice Girls stakutyából sikerült végleg kitörnie, és elérnie azt, hogy divattervezői munkássága és stílusa miatt felkerülhessen mindkét elismert divatmagazin toplistájára.

Alexa Chung

Az Elle magazin tavaly a világ legjobban öltözött nőjének választotta az angol modellt és műsorvezetőt. 1983-ban született angol anyától és kínai-angol apától.

Cara Delevingne

A 2013. év tavaszi/ nyári divatbemutatóinak egyik legfoglalkoztatottabb modellje volt. Többek között a Louis Vuitton, a Chanel, a Dolce&Gabbana és a Burberry kifutókon tűnt fel. Ráadásul jelölték az év modellje címre is!


Diane Kruger

A német színésznő igazán sikeres modellkarriert futott be, mielőtt letette a voksát a színészet mellett. A Cannes-i filmfesztiválon is különleges ruhát választott nem kis feltűnést keltve...


Edie Campbell

A Burberry modell szerencsés lány, Karl Lagerfeld őt kérte fel, hogy a 2013. évi tavaszi/ nyári Chanel couture bemutatón zárja a modellek sorát...

+1: Kedvencem a Harper’s Bazaar-ban

Ines de la Fressange

Az 1957-ben született francia modell, divat- és parfümtervező hölgy könyvével (A párizsi sikk) a magyar könyvesboltok polcain is találkozhatunk. Szerintem ő a legjobban öltözött a Harper’s Bazaar listája alapján 2012-ben!

Szerintetek ki érdemli meg legjobban 2012-es év legjobban öltözöttjének járó címet?

 

kommentek:

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://divatdiktator.blog.hu/api/trackback/id/tr94984170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S! 2013.01.03. 09:35:48

Jó ötlet volt ez "színes" cikk!!! Nos...a hosszas casting után nálam Kate Middleton a nyerő! Extrém, egyedi, ízléses az összkép, de mégsincs olyan érzése az embernek, hogy túl sok lenne.

Ferencz Judit 2013.01.04. 23:25:14

Szia S!

Szerintem is kifinomult Kate Middleton stílusa, jó választás..

Divatdiktátor

Ez számomra több, mint egy divatblog. A gyerekkori álmom megvalósulásának kezdete. Stílus és divat, ahogy én látom.

süti beállítások módosítása